Átadtuk a Klíma Kihívás tanulmányi verseny győzteseinek a nyereményeket

A 2020 tanév első félévében megrendezésre került Klíma Kihívás tanulmányi verseny izgalmas lehetőséget kínált a kerületi diákok számára, hogy kifejezzék számukra mit jelent a klímavédelem és a klímaváltozás.

Számos feladat elvégzésével tudtak pályázni a részvételre, és a két hónapos tanulmányi verseny során igazán szép és egyedi megvalósítások érkeztek be hozzánk.

Ezúton is köszönjük szépen a gyerekeknek a részvételt és az iskoláknak, pedagógusoknak, hogy ebben a rendhagyó időszakban is szakítottak egy kis időt és energiát arra, hogy felhívják a gyerekek figyelmét a pályázatra és felügyeljék a pályamunkák beküldését.

A zsűrinek nem volt könnyű dolga a döntéshozatal során, ezért természetesen minden diák munkáját névre szóló  oklevéllel jutalmaztuk. Végül azonban megszületett az alsó- és felső tagozaton is az első három helyezett. Tavasszal pedig már a körülmények végre lehetővé tették azt is, hogy a nyereményeket átadjuk a jogos tulajdonosoknak.

Az alábbiakban szeretnénk megosztani a Vajda Péter Ének-zenei Általános és Sportiskola, a Németh László Általános Iskola és a Molnár Ferenc Magyar–Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola díjjal jutalmazott, büszke diákjainak fényképét.

Még egyszer szívből gratulálunk Nektek!

Megosztom:
zold8_logo_footer

© 2020 Józsefvárosi Önkormányzat

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart