Folytatódik a ZÖLD8 program diákoknak szóló klíma vetélkedője

Az 2020-as őszi félévben sikeresen zárt Klíma Kihívás után ezúttal  a felsős és középiskolások számára állítottuk össze a Klíma Totó-t. 

A Klíma Totó egy kérdőív, elején két rövid edukációs videóval, melyek általánosságban ismertetik a klímahelyzetet a diákokkal. Az utána következő 13+1 kérdés elsődleges célja a környezeti nevelés, mely a ZÖLD8 projekt fontos sarokpontja. Célunk, hogy a diákok tisztában legyenek azzal, hogy mi okozza a klímaváltozást, és azzal is, hogy ők mit tehetnek a környezetükért.

Az online kérdőívet az oktatási intézményeken keresztül juttattuk el a diákok számára, hogy a pedagógusok a megfelelő tanóra keretében az oktatásra használt online felületen könnyedén megoszthassák azt a diákokkal. 

A Klíma Totó kitöltésére 2021. május 31-ig van lehetőség. Ebben a vetélkedőben az intézményeket díjazzuk. Azok az intézmények, ahonnan a legtöbb kitöltött totót regisztráljuk a versenyidőszak alatt, Decathlon ajándékutalványt nyernek, mellyel igény szerint fejleszthetik, bővíthetik sportszertárukat. 

  1. helyezett nyereménye: 40.000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány
  2. helyezett nyereménye: 20.000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány
  3. helyezett nyereménye: 10.000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány

A diákoknak is szeretnénk a kedvében járni, ezért a győztes intézmény díjátadójára ellátogat NONI (Varga Noni) influencer, aki a versenyről és az eseményről Instagram és TikTok oldalán számol be. A díjátadón a diákok közös képeket készíthetnek NONI-val.

A Klíma Totó IDE kattintva is elérhető. Bízunk benne, hogy minél több diák kitölti és szerez vele alapismereteket Józsefváros klíma helyzetével kapcsolatban. 

Megosztom:
zold8_logo_footer

© 2020 Józsefvárosi Önkormányzat

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart