Közösség
>
>
Közösség

Közösség

Családunknak, iskolánknak, munkánknak, lakóhelyünknek köszönhetően mindannyian különböző közösségekhez tartozunk, és szeretünk saját érdeklődési körünk, hobbink szerint is kapcsolódni embertársainkhoz. Az is egyre elterjedtebb, hogy az emberek valami jó cél érdekében fognak össze. Ilyen esetekben lehet igazán tapasztalni, hogy a hatékonyság nem összeadódik, hanem megtöbbszöröződik. Amikor az ember valami magasztosabb cél, a közös jó érdekében tevékenykedik.  

Az összefogásnak ereje és valódi hatásai vannak. Tapasztalhattuk ezt már az elmúlt évek során is: számtalan önkéntes csoport, civil szervezet, lakóközösség és baráti társaság fogott össze, hogy a klímaváltozás hatásait saját hatókörükön belül csökkentsék, megtegyék, amit ők maguk megtehetnek.

Ezen a felületen olyan beküldéseket, képeket, beszámolókat, ötleteket várunk Tőletek, melyek ezen közösségek munkájának köszönhetőek.  Ha Te is részese vagy egy ilyen kezdeményezésnek, mesélj magatokról, küldj be képet a tevékenységetekről! A legkisebb megmozdulás is hatással van másra és ösztönözhet valakit. Legyen szó egy szervezett szemétszedésről, közösségi kert kialakításáról, vagy bármiről, amit csapatban csináltatok, értetek el. Vállald fel büszkén, mert értéket képvisel, és teremt a felnövekvő generáció számára. Arra kérünk, hogy oszd meg saját közösséged tevékenységét, eredményeit.

Megosztom:
zold8_logo_footer

© 2020 Józsefvárosi Önkormányzat

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart